Impressum

Lemon Pharma, S.L

Avda. de los albañiles, 38
11140 Conil de la Frontera, Cádiz 
Spain

F   +34 956 45 24 08 
E   oficina(@)lemon-pharma.es


Bedrijfsleider
Jens StahnDisclaimer

Copyright
Alle teksten, foto’s, grafische ontwerpen en overig informatiemateriaal van deze website en de structuur, het layout en de programmering hiervan zijn door de auteurswet beschermd. Het reproduceren, publiceren, opslaan of andere verspreiding van informatie of gegevens die op deze website staan, vooral het gebruik van teksten, delen hiervan of beeldmateriaal voor andere doeleinden als ter informatie over onze producten is zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Lemon Pharma S.L niet toegestaan.


Uitsluiten van aansprakelijkheid
Wij hebben de inhoud van onze internetpresentatie zorgvuldig gerechercheerd en gecontroleerd. Lemon Pharma S.L kan echter principieel niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie op deze website.

Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van externe sites waar in het kader van dit online aanbod naar verwezen wordt. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de inhoud van deze verlinkte sites. Wij zijn evenmin noch voor directe noch voor indirecte materiële of financiële schade aansprakelijk, die door gebruik maken van informaties op onze website of door verlinkte sites ontstaat.

Rechtsgeldigheid van uitsluiting van aansprakelijkheid
Deze uitsluiting dient te worden beschouwd als onderdeel van het internetaanbod dat een koppeling naar deze pagina bevat. Indien delen of losse passages van deze tekst niet, niet langer of slechts gedeeltelijk aan de toepasselijke wetgeving voldoen, heeft dit geen gevolgen voor de inhoud en geldigheid van het resterende document.

Copyright © Lemon Pharma GmbH & Co.KG